Регионални новини

ББЦ обяви кандидатите за районни кметове и общински съветници в Пловдив

Общинското ръководство на ПП „България без цензура“, начело с кандидата за кмет на град Пловдив Атанас Панчов и водача на листата за общински съветници адвокат Дяко Дяков регистрираха листата на ББЦ за кметове на райони и общински съветници в ОИК Пловдив.

Девет изявени професионалисти и истински личности влизат в битката за старейшини. Пръв в листата е знаковото име в града под тепетата адвокат Дяко Дяков, следван от кандидата за кмет на Пловдив юриста Атанас Панчов, който има зад гърба си солиден административен опит като заместник-кмет на район Южен.

Сред кандидатите на ББЦ за районни кметове е и световния шампион Тезджан Наимова. Борбен, млад човек, прославил България на световни равнища. Тя притежава потенциала да проведе успешна социална политика. Лекоатлетката ще поведе битката в район Източен.

Председател на Националното сдружение на заведенията в България Соня Ангелова пък ще поведе битката в район Северен. И до днес тя разпалено брани интересите на бранша. За кметското място в Район Южен пък ще се бори Александър Велчев. Той е агроинженер, учредител на партията, като понастоящем работи в частна геодезическа фирма.

В Район Тракия кандидат за кмет на ББЦ е познатият като пламенен защитник на малкия бизнес Ангел Калоянов. Той е машинен инженер и икономист, а в район Центален – Тихомир Петров.

Доказан професионалист в сферата на науката и образованието намира място в листата за общински съветници на ББЦ в града под тепетата. Професор Марина Иванова е преподавател в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Кандидат за общински съветник ще бъде и националът по самбо и джудо, създател на спортна лига и настоящ организатор на спортни събития Иван Запрянов.

Всички те са нови личности, реално заети хора, а не политически фигуранти. Кандидатите за кметове и общински съветници, предложени от ББЦ, са готови с предизборната си програма, чиито тези и нестандартни идеи в пъти превъзхождат еднаквите и припокриващи се програми на останалите политически опоненти. „ Ние не нарушаваме закона с подранили предизборни агитации и влизаме смело в неравната битка , макар и да не разполагаме с неограничен бюджет, чиито произход е крайно неясен, като останалите политически формации. Надаваме се, че пловдивчани разбират, че много лесно се работи с готови заеми, които теглят властимащите от тяхно име…но дали това е пътят за благоденствие на общестовото?", попитаха от ББЦ-Пловдив.