Новини

Пловдивското ръководство на ББЦ гласува за промяна и по-добра България

За промяна и по-добра България гласуваха емблематичните лица на „България без цензура“ в Пловдив

Гласувах за промяна, за новите и неопетнените лица в политиката. Вярвам, че промяната ще настъпи след 5 октомври. Това заяви кандидатът за народен представител Мартин Иванов, който упражни правото си на глас в 21-ва секция в СОУ “Димитър Матевски“. Той пусна бюлетина точно в 12.13 часа. „Гласувах за по-добро бъдеще на България, по-добри условия за бизнеса, по-високи доходи на хората. Надявам се, че младите няма да напускат страната“, допълни Мартин Иванов.

През целия ден той ще обикаля из Пловдив-област, за да наблюдава как протича изборния процес. Ще чакаме резултатите и се надявам, че повече хора ще ни гласуват доверие, защото сме нова партия. След всички атаки срещу нас, ние сме фактор в политиката и ще бъдем трета или четвърта сила, категоричен беше Мартин Иванов.

Кандидатът за народен представител ген. Димитър Цветков упражни правото си на глас точно в 9.13 минути в 54 секция в ОУ „ Георги Бенковски“. Бюлетината пусна 6-годишният му внук Митко. Гласувах за децата на България, за моите внуци, да имат по-добро бъдеще и да не напускат България. Отговорност и задължение на всеки гражданин е да упражни своя глас, за да може после да изисква. Не си ли упражниш гласа, означава, че не си отговорен към самия себи си и към бъдещето на страната си. Отговорноста играе съществена роля за избора, който днес ще направим за следващия парламент, каза ген. Цветков.

Гласувах за промяната в българската политика, заяви адвокат Дяко Дяков, кандидат за народен представител, след като пусна бюлетина в 22 секция в ОУ „ Алеко Константинов“ - училището, в което е учил.

Гласувах за една държава, която работи за хората и за промяна в политиката. Призовавам избирателите да използват възможността за преференция, така ще гласуват за личности.

Дадох своят глас за по-достоен живот на нашите родители и по-добро бъдеще за всички нас, заяви световната шампионка и кандидат за народен представител Тезджан Наимова, след като пусна бюлетина в 64 секция на СОУ “Никола Вапцаров“. Призовавам всеки, който уважава себе си, да отиде и да гласува, за да не съжалява после, каза тя.