Новини

Николай Бареков: В Столична община се краде с безсмислени ремонти

Вот за промяна - номер 9 в бюлетината

Призовавам софиянци и българските граждани всички да гласуват в неделя, на 25 октомври. Да дадат своя вот за ББЦ, защото това е глас срещу статуквото и персонално срещу ГЕРБ. Тази партия управлява еднолично и за втори път сме в условията на криза и авторитарен режим, категоричен е лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков, пише big5.bg.

Кандидатът за кмет на ББЦ Мария Календерска може да разбие мафията. А мафията в София си има име и то е женско, също както тайфуните с женски имена - Йорданка Фандъкова. Зад нея стоят огромни олигархични интереси. 2-3 фирми обслужват общината и взимат всички обществени поръчки, защото са близки до властта. А това означава, че в София се краде, много се краде, заявява лидерът на ББЦ Николай Бареков, цитиран от big5.bg.

"Влизането на Мария Календерска в общината ще изкара всичко на светло. Договорите за завода за боклук, който е 200 млн. лв. ще бъде изваден и даден на прокуратурата и ДАНС. Кражбите в София се вършат и от многократните ремонти на едни и същи обекти, справка Цариградско шосе.

В общината се правят безсмислени инфраструктурни подобрения, които надвишават неколкократно реалната стойност. А това означава единствено, че в Столична община се краде. Единствено Мария Календерска може да разобличи злоупотребите и да разбие порочната схема. Всички нейни конкуренти, с изключение на Йоданка Фанъкова, ще избягат след изборите и ще се скрият в парламента, където ще продължат да служат на ГЕРБ, заявява евродепутатът.