Новини

МББЦ Стара Загора започна дарителска акция за сираци

Под надслов "Повече усмивки на първия учебен ден" младежите ще събират помагала

Нова благотворителна акция започват младежите на „България без цензура“ в Стара Загора. В партийният офис в града ще събират дарения - детски играчки, книжки, тетрадки, химикали, моливи, блокчета за рисуване, чанти, несесери ,детски игри и забавления. Те ще бъдат предадени на домове за сираци на 15-ти септември за първия учебен ден.

„Ние от МББЦ-Стара Загора, заедно с областното ръководство, често посещаваме тези домове. Гледката там е плачевна. Виждаш едни чисти детски очи, в които липсва пламъка на любовта. Те са изоставени не само от своите родители, но и от държавата. Лишени са дори от нормалните битови условия, които ние всички приемаме за даденост. Те не заслужават тази съдба. Нека подарим усмивки и малко радост на тези деца“, призова областният председател на младежката организация в Стара Загора Ивета Лазарова.

Вратите на офиса в Стара Загора са отворени за всеки, който има желание да се присъедини към каузата. Щабът се намира на ул. "Захари Княжески" 16, партер ,офис 1. За повече информация може да позвъните на номер 0879 87 61 87.